SERVICIILE NOASTRE

PREGATIRE, EDITARE SI CORECTARE DOCUMENTE

O redactare bine făcută poate pune în valoare întregul potențial al autorului. Nu este necesar ca autorul sa cunoasca toate aceste operații pentru a scrie și livra cititorilor un text impactant.

DACTILOGRAFIERE SI PROCESARE TEXTE

Specialistii nostri ofera servicii de dactilografiere pentru diferite texte, lucrări, documente dar si  corectare, aplicare diacritice, verificare ortografică si aranjare în pagină

SERVICII DE SUPORT SI SECRETARIAT

Serviciile de suport si secretariat sunt oferite la cele mai inalte standarde raspunzand cu promptitudine solicitarilor si nevoilor dumneavoastra, intr-un mod cat mai flexibil posibil.

FOTOCOPIERE, MULTIPLICARE

Aparatele de fotocopiere/multiplicare de mare viteza, care printeaza atat alb-negru cat si color le puteti gasi la sediul firmei noastre, oferind un raport calitate-pret excelent!

TRANSCRIERE DOCUMENTE

Transcrierea este în esență o metodă de a converti discursul în text. Mai precis, în ziua de azi, aceasta înseamnă convertirea fișierelor audio în text sau a fișierelor video în text.

REDACTARE 

Redactam pentru clientii nostri orice tip de document dupa cum urmeaza: scrisori de prezentare, scrisori de angajare (scrisori de intentie), scrisori de multumire, C.V. etc.