DESPRE NOI

SC FRUSIANA SRL este o companie cu capital 100% romanesc, ce reprezinta un pion important pe piata locala de profil. Ne-am dezvoltat o data cu piata, am investit in echipamente si in oameni pentru a putea oferi servicii complete.

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste tiparul si finisarea, prin rapiditatea executiei solicitarilor dumneavoastra si sistemul de livrare prompta la sediul clientului, s-a reusit surclasarea dezavantajului de a fi situati in provincie.

Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri  atat de pe plan local cat si din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

In toti acesti ani, FRUSIANA SRL a incercat nu numai sa faca afaceri, ci sa se constituie intr-un real sprijin pentru clientii ce ne solicita ajutorul. Putem spune ca astazi ne bucuram de prietenia si respectul clientilor nostri.

Pasiunea pentru tipar
Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia.

Respectul fata de clienti
Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Dezvoltarea continua
Respectarea angajamentelor pe care FRUSIANA SRL si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.